Haberler

Uzman Eğitmenlerle Kaliteli Spor Dersleri


13 Aralэk 2018 / Perюembe

Uzman Eğitmenlerle Kaliteli Spor Dersleri

Alanında Uzman Eğitmenlerle Kaliteli Spor Dersleri

 

 Her yaşta bilinçli spor yapmak, sağlıklı yaşamın temel anahtarıdır. Bazıları hobi olarak, bazıları zaman geçirmek, bazıları ise kariyer yapmak için sporla uğraşır. Bunun için, spor dalları çok çeşitli olduğu gibi, geleceğin profesyonel sporcularını yetiştirmek için hizmet veren spor salonları da bir hayli fazladır. Bursa Bizim Salon Spor ve Gençlik Kulübü, farklı alanlarda, ihtiyaçlara göre profesyonel derslerin verildiği sektörün lider kulüplerinden birisidir. Salonda, her şeyden önce hijyene dikkat edilmekte, sporcuların kokusuz, ferah bir ortamda antrenman yapmaları sağlanmaktadır.

 Bizim Salon Spor ve Gençlik Kulübü, farklı alanlarda spor yapabilmek için yeterli teknik donanıma sahiptir. Antrenmanlar için kilo dengesinin nasıl korunacağından uzman antrenörlerle uygulamalı derslere kadar tam donanımlı sporcu yetiştirmek adına salonda kapsamlı bir hizmet verilmektedir. Sporcuların, teorik derslerde başarı sağlayabilmesi için beslenme düzenine dikkat etmesinin önemine uygun olarak, sağlıklı sporcu beslenmesi üzerine de sporculara destek sağlanmaktadır. Spor salonlarının evde spor yapmaya oranla kariyer yapmada tartışılmaz payı vardır. Ancak, profesyonel antrenörlerle, gerekli koşulların sağlandığını salonlar sporcuları başarıya götürebilir. Bursa Bizim Salon Gençlik ve Spor Kulübü, simit satıcılığından Milli Takımlar Antrenörlüğüne uzanan bir kariyerin başrol oyuncusu Sefer Güneş öncülüğünde eğitim vermektedir. Sefer Güneş, taekwon-do ile başladığı spor hayatına, karate, kick boks ve wushu sporlarını da katmış, hem eğitmenlik hem de hakemlik üzerine sağlam bir kariyer yapmıştır. Kendisi gibi, başarılı birçok sporcu eğiten Milli Antrenör, Bursa Bizim Salon Spor ve Gençlik Kulübü'nde hem özel hem de grup dersleriyle eğitim vermeye devam etmektedir.

  Sporcu beslenmesi nasıl olmalıdır? Konusunda destek ve yönlendirmelerden başlayıp, istenilen alana yönelik spor derslerinin profesyonel şekilde verildiği salondan, kişilerin istek, özellik ve yaş gruplarına göre eğitim alınabilir.

 

Saygılarımla...                                         Saygılarımla...

Milli Takımlar Antrenörü                     Bizim Salon Spor Kulübü Antrenörü

Sefer GÜNEŞ                                          Serdar ERDİN

0545 298 78 58                                       0545 298 58 78 


Facebook'ta Paylaş
• Herhangi bir kayıt bulunmamaktadır
• Herhangi bir kayıt bulunmamaktadır
• Herhangi bir kayıt bulunmamaktadır.

Etiketler:



Bursa Bizim Salon

Ataevler Şubesi : Cumhuriyet mah. Gazi cad. Fırat sok. Pera Plaza İş Merkezi (Üst Kat) No:2/35 Nilüfer - BURSA
Gsm: 0 545 298 78 58

Üçevler Şubesi : Üçevler Mahallesi Esin sok. No:6/A Nilüfer - BURSA
Gsm: 0 545 298 78 58

Ertuğrul Şubesi : Ertuğrul, 413. Sk. No:1/d D:Kat:2, 16120 Nilüfer/Bursa (Sadece Özel Ders)
Tel. : 0 545 298 78 58
E-posta: sefergunes@hotmail.com
Bursa Kick Boks - Bursa Bizim Salon
Sitemizi bugün 6.758 kişi,Toplamda 5.515.558 kişi ziyaret etti.

Copyright © 2016 - Tüm Hakları saklıdır - Yazı ve fotoğraflar izinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz...