Haberler

NİLÜFER KİCK BOKS


15 Aralэk 2018 / Cumartesi

NİLÜFER KİCK BOKS

Nilüfer Kick Boks

Kick boks, günümüzde kadınların da erkekler kadar ilgi gösterdiği sporlardan birisidir. Hem önemli bir savunma sporu olan hem de vücudun kilo dengesini korumak başta olmak üzere vücut için birçok faydası olan kick boks için eğitim almak isteyenlerin sayısı giderek artmaktadır. Kick boksu, kaliteli şekilde öğrenebilmek için, profesyonel bir eğitim almak şarttır. Boksta, Milli Takımlar Antrenörü Sefer Güneş ismini duymuşsunuzdur. Hayatını spora adayan, küçük yaşta taekwon do’yla başlayıp, savunma sporları üzerine kendini sürekli geliştiren Sefer Güneş, beraberindeki uzman asistanlarla birlikte, Bursa Nilüfer'de kick boks dersi vermektedir. Birçok teknikten oluşan bu özel sporu en iyi şekilde öğrenmek isteyenler, Bursa boks hizmetini Sefer Güneş'in salonunda, özel derslere katılarak alabilirler.

 Nilüfer Boks Salonu olarak, bölgedeki en ayrıcalıklı hizmeti veren Sefer Güneş'in salonunda dersler, grup halinde ya da kişiye özel olarak verilmektedir. İsteyen, grup derslerine katılabileceği gibi, isteyenler de özel ders alabilir. Salonda, tüm yaş gruplarına göre program ayarlanıp ders verilmektedir. Kadın ya da erkekler, yaş fark etmeksizin, kendisine göre belirlenecek ders saatleri dahilinde, kaliteli kick boks dersi alabilir. Bursa boks salonu arayışınızda, Sefer Güneş salonu, her açıdan ihtiyacınızı karşılayacak kapasitededir. Günümüz teknolojisine uygun ekipmanlarla, hijyenik bir ortamda kick boks dersi almak, boks sporunu öğrenmenin en kaliteli yoludur. Her yaşta bilinçli spor yapmak, hem sağlıklı hem de sosyal bir yaşamın en temel koşuludur. Kick boks ise, çeşitli avantajlarından dolayı, tercih edilebilecek spor dallarından birisidir.

 Sefer Güneş ve beraberindeki uzman antrenörler, uluslararası standartlara uygun şekilde kick boks dersi vermektedir. Kick boksta, belirli bir kariyer yapmak isteyenlerin, Sefer Güneş'in spor salonundan profesyonel olarak boks dersi alması, geleceği için yararına olacaktır.

 

Saygılarımla...                                         Saygılarımla...

Milli Takımlar Antrenörü                     Bizim Salon Spor Kulübü Antrenörü

Sefer GÜNEŞ                                          Serdar ERDİN

0545 298 78 58                                       0545 298 58 78 


Facebook'ta Paylaş
• Herhangi bir kayıt bulunmamaktadır
• Herhangi bir kayıt bulunmamaktadır
• Herhangi bir kayıt bulunmamaktadır.

Etiketler:



Bursa Bizim Salon

Ataevler Şubesi : Cumhuriyet mah. Gazi cad. Fırat sok. Pera Plaza İş Merkezi (Üst Kat) No:2/35 Nilüfer - BURSA
Gsm: 0 545 298 78 58

Üçevler Şubesi : Üçevler Mahallesi Esin sok. No:6/A Nilüfer - BURSA
Gsm: 0 545 298 78 58

Ertuğrul Şubesi : Ertuğrul, 413. Sk. No:1/d D:Kat:2, 16120 Nilüfer/Bursa (Sadece Özel Ders)
Tel. : 0 545 298 78 58
E-posta: sefergunes@hotmail.com
Bursa Kick Boks - Bursa Bizim Salon
Sitemizi bugün 1.441 kişi,Toplamda 5.440.509 kişi ziyaret etti.

Copyright © 2016 - Tüm Hakları saklıdır - Yazı ve fotoğraflar izinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz...