Haberler

BURSA TEKVANDO


31 Ocak 2019 / Perюembe

BURSA TEKVANDO

Savunma sporlarının arasında ülkemizde en çok bilinenlerden birisi olan tekvandonun bilinirliliği devletin de katkısıyla son zamanlarda artmaya devam etmektedir. Bursa tekvando salonumuza gelerek siz de kendinizi doğru bir şekilde savunmayı öğrenebilir ve daha güvenli bir yaşam sürebilirsiniz. Ayrıca çocuklarda ve gençlerde de hem sosyal yaşama, hem de vücut sağlığına olan katkıları nedeniyle tekvando sporu tercih edilmektedir. Ancak her türlü eğitimde olduğu gibi spor eğitiminde de doğru bir yerden ve eğitmenden ders almak oldukça önemli bir noktadır. Bu şekilde üstünkörü alınan bilgilere sahip bir sporcuya kıyasla çok daha üstün olabilirsiniz. Savunma sporlarının kilit noktalarından birisi olan rakibi zayıf görmeme ve karşılaşmalarda saygı göstermeyi de yine Bursa tekvando salonumuzda öğrenebilirsiniz. Bu şekilde her zaman takdir edilen ve belki de milli takımlar ile birlikte uluslararası turnuvalarda boy göstermeyi hak eden birisi olabilirsiniz.

TEKVANDO EĞİTMENLERİMİZ

Tekvando sporcusu ve eğitmeni arasında kurulacak kuvvetli bir bağ, verimi çok daha fazla arttıracağı için oldukça dikkat edilmesi gereken bir noktadır. Bursa tekvando salonumuzda bulunan eğitmenlerimiz de bu noktaya ayrı bir özen göstermiş olduğu için daha sağlıklı bir eğitim süreci yaşanmaktadır. Her salon sporunda olabilecek burkulma ve benzeri rahatsızlıklara karşı da bilinçli olan eğitmen kadromuz sayesinde hiçbir rahatsızlık yaşamadan başarıyla eğitiminizi tamamlayabilirsiniz. Savunma sporlarında her duruma göre ayrı bir hareket yapmanız gerekebilmektedir ve bu yüzden de sizlere geniş teknik eğitim verilmektedir. Bu sayede gelen her saldırıyı savuşturabilir ve karşı hamlede bulunabilirsiniz.

Salonumuzda temizlik ve güvenlik gibi detaylara da ayrı bir özen göstermekteyiz. Bu sayede de sporcular hiçbir şekilde rahatsız olmadan eğitimlerine devam edebilirler. Siz de Bursa tekvando salonumuzda birçok ayrıcalıklı imkana sahip olarak en doğru eğitimi alabilirsiniz.

 

Saygılarımla...                                         Saygılarımla...

Milli Takımlar Antrenörü                     Bizim Salon Spor Kulübü Antrenörü

Sefer GÜNEŞ                                          Serdar ERDİN

0545 298 78 58                                       0545 298 58 78 


Facebook'ta Paylaş
• Herhangi bir kayıt bulunmamaktadır
• Herhangi bir kayıt bulunmamaktadır
• Herhangi bir kayıt bulunmamaktadır.

Etiketler:



Bursa Bizim Salon

Ataevler Şubesi : Cumhuriyet mah. Gazi cad. Fırat sok. Pera Plaza İş Merkezi (Üst Kat) No:2/35 Nilüfer - BURSA
Gsm: 0 545 298 78 58

Üçevler Şubesi : Üçevler Mahallesi Esin sok. No:6/A Nilüfer - BURSA
Gsm: 0 545 298 78 58

Ertuğrul Şubesi : Ertuğrul, 413. Sk. No:1/d D:Kat:2, 16120 Nilüfer/Bursa (Sadece Özel Ders)
Tel. : 0 545 298 78 58
E-posta: sefergunes@hotmail.com
Bursa Kick Boks - Bursa Bizim Salon
Sitemizi bugün 1.010 kişi,Toplamda 5.404.134 kişi ziyaret etti.

Copyright © 2016 - Tüm Hakları saklıdır - Yazı ve fotoğraflar izinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz...