Haberler

KİCK BOKSA BAŞLAMAK İÇİN GEÇ KALMAYIN


01 Юubat 2019 / Cuma

KİCK BOKSA BAŞLAMAK İÇİN GEÇ KALMAYIN

Nilüfer Kick Boks

Sporun vücuda ve insanın ruh haline olan katkısı su götürmez bir gerçek ve bu yüzden de özellikle son yıllarda 7’den 70’e her yaş grubundan insan spora yönelmiştir. Bu sporların arasında da kick boksun ayrı bir yeri bulunmakta. Kendini savunmayı ve karşıdaki rakibi analiz etme gibi yetenekler kazandıran bu spor sayesinde olası tehlikelere karşı kendinizi başarıyla savunabilirsiniz. Ayrıca vücudunuzun sınırlarını da keşfetmenizle birlikte kendinize olan güveniniz de artacaktır. Siz de kick boks eğitimini almayı düşünüyorsanız Nilüfer kick boks eğitim salonumuza gelerek başarılı bir eğitim sürecine dahil olabilirsiniz.

Tecrübeli Kick Boks Eğitmen Kadromuz

Kick boksta başarılı bir eğitim alınması için eğitmenlerin birçok konuda bilgili ve tecrübeli olması gerekmektedir. Salonumuzda bulunan eğitmen kadromuzda da oldukça deneyimli isimleri bünyemizde barındırıyoruz. Bu sayede verimli bir eğitim sürecinden geçen sporcular da kendilerini başarılı bir şekilde savunacak noktaya gelebilirler. Kick boks hareketleri sonucunda ufak burkulma olaylarında sakinliğini korumasını bilen eğitmenlerimiz direkt olarak gerekli müdahaleyi yapacakları için daha kritik bir noktaya gelmeden rahatsızlığınızı atlatabilirsiniz.

Ülkemizde futbol gibi sporlara olan ilgi kick boks gibi sporlara nazaran her ne kadar çok daha fazla olsa da son zamanlarda bunun geliştiğini söyleyebiliriz. Özellikle uluslararası turnuvalarda yakalanan başarıların medyada yer alması ile birlikte daha fazla dikkat çekmeye başlayan kick boksun popülerliği giderek artmaktadır. Siz de hem kendinizi savunmayı, hem de vücudunuza hakim olmayı öğrenmek amacıyla Nilüfer kick boks salonumuza gelebilirsiniz. Salonumuzda sizlerin verimli bir eğitim almanız amacıyla temizlik ve güvenlik gibi ayrıntılara ayrı bir özen göstermekteyiz. Bu sayede de neşeli geçen eğitimler sonucunda kısa sürede önemli noktalara gelebilir ve kick boksa dair ince ayrıntıları bilen birisi olabilirsiniz.

 

Saygılarımla...                                         Saygılarımla...

Milli Takımlar Antrenörü                     Bizim Salon Spor Kulübü Antrenörü

Sefer GÜNEŞ                                          Serdar ERDİN

0545 298 78 58                                       0545 298 58 78 


Facebook'ta Paylaş
• Herhangi bir kayıt bulunmamaktadır
• Herhangi bir kayıt bulunmamaktadır
• Herhangi bir kayıt bulunmamaktadır.

Etiketler:



Bursa Bizim Salon

Ataevler Şubesi : Cumhuriyet mah. Gazi cad. Fırat sok. Pera Plaza İş Merkezi (Üst Kat) No:2/35 Nilüfer - BURSA
Gsm: 0 545 298 78 58

Üçevler Şubesi : Üçevler Mahallesi Esin sok. No:6/A Nilüfer - BURSA
Gsm: 0 545 298 78 58

Ertuğrul Şubesi : Ertuğrul, 413. Sk. No:1/d D:Kat:2, 16120 Nilüfer/Bursa (Sadece Özel Ders)
Tel. : 0 545 298 78 58
E-posta: sefergunes@hotmail.com
Bursa Kick Boks - Bursa Bizim Salon
Sitemizi bugün 174 kişi,Toplamda 5.450.794 kişi ziyaret etti.

Copyright © 2016 - Tüm Hakları saklıdır - Yazı ve fotoğraflar izinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz...